Pupujian Eling-Eling Dulur Kabeh

Pupujian Eling-Eling Dulur Kabeh

.

.
Éling-éling dulur kabéh
Ibadah ulah campoléh
Beurang peting ulah weléh
Bisina kaburu paéh

 
Sabab urang bakal mati
Nyawa dipundut ku Gusti
Najan raja nyakrawati
Teu bisa nyingkiran pati

Karasana keur sakarat
Nyerina kaliwat-liwat
Kana ibadah diliwat
Tara ngalakukeun solat

Kaduhung liwat kalangkung
Tara nyembah ka Yang Agung
Sakarat nyeri kalangkung
Jasadna teu beunang embung

.

Tiasa ditingal deui nu sanesna…
Pupujian ka Kangjeung Nabi Muhammad SAWPupujian Hirup di Dunya Ukur Ngumbara Pupujian Anak Adam Pupujian Eling-Eling Dulur Kabeh 5 Pupujian Kisah Sang Rosul dari Habib Syech by efullama 200515

.

.
.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: