Pupujian Anak Adam

ANAK ADAM

Anak Adam anjeun di dunya ngumbara
umur anjeun di dunya téh moal lila

Anak Adam umur anjeun téh ngurangan
saban poé saban peuting dicontangan

Anak Adam paéh téh nyorangan
Cul anak salaki jeung babandaan

Anak Adam paéh euweuh nu dibawa
Ngan asiwung jeung boéh anu dibawa

Anak Adam pasaran téh lolongséran
Saban poé saban peuting gegeroan

Anak adam anjeun kaluar ti imah
Digotong dina pasaran tugenah

Aduh bapa aduh ibu abdi keueung
Rup ku padung rap ku lemah abdi sieun

Anak adam di kubur téh poék pisan
Nu nyaangan di kubur téh maca Qur’an

[tina buku Sabasa 1A (Revisi) kaca 77 – 80]

.

Tiasa ditingal deui nu sanesna…
Pupujian ka Kangjeung Nabi Muhammad SAWPupujian Hirup di Dunya Ukur Ngumbara Pupujian Anak Adam Pupujian Eling-Eling Dulur Kabeh 5 Pupujian Kisah Sang Rosul dari Habib Syech by efullama 200515

.

Logo vespa efullama 11_13

Iklan

2 thoughts on “Pupujian Anak Adam

  1. Ansi

    aya file mp3 na pak?

    • Pupujian ini di upload sudah dalam format mp3.. kalau mau download kita dpat memakai aplikasi savefrom atau dengan browser baidu..
      terimakasih untuk kunjungannya..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: